RICINOVÝ olej do kosmetiky / 150 ml

Kód: C02-01-0005
79 Kč 65,29 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)

✅ Ricinový hutný rostlinný olej určený do kosmetiky (masážní či koupelové oleje, krémy, balzámy). Neutrální báze k ředění propojení vůní esenciálních olejů.

✅ Velikost balení: 150 ml.

Detailní informace

Detailní popis produktu

RICINOVÝ olej do kosmetiky LZS

skočec obecný - ricinový olejKvalitní kosmetický olej vyráběný lisováním za studena ze semen Skočce obecného. Je poměrně hustý, proto se často používá v kombinaci s jinými oleji.

Je hutnější a má skvělou mazivost. Proto je vhodný zejména pro suchou pokožku, protože ji dostatečně zvláčňuje, nebo do masážních olejů, kde je žádoucí, aby se příliš rychle nevstřebal. Má příznivý vliv na kvalitu a růst vlasů i obočí.

  • Má hydratační, regenerační a antioxidační účinky na pokožku. Váže vlhkost v pokožce.

  • Používá se například k ošetřování bradavic, jizev a akné.

  • Zlepšuje pevnost nehtů, pomáhá zabraňovat jejich lámání.

  • V kombinaci s dalšími klíčovými oleji (jojobovým, kokosovým, palmovým, olivovým) se používá k výrobě mýdel.

  • Přídavkem ricinového oleje je možné dosáhnout krémovější pěny nebo zesvětlit barvu mýdla (v kombinaci s kokosovým olejem dodává mýdlu bělost).

Použití v kosmetice

Mýdla, tělové a pleťové krémy, přípravky po opalování, balzámy na rty, vlasová kosmetika atd.

Vyzkoušejte náš tip na domácí výrobu tělového / masážního oleje.

 

esence pro masážní oleje esence do kosmetiky Silikonová forma - na mýdlo

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: